Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag. Mannen of vrouwenkaart.

Afgelopen maandag hadden we weer een SOL ( stamping on line) van ons team de Lovely Stampers. Deze keer gaf Do ons de instructie. Het materiaal lijstje was deze keer kort: 2 vellen A4 van 1 kleur. 1 vel DSP en een stukje lint.

Ik had gekozen voor de mooie kleur Gorgeous Grape een van mijn favoriete nieuwe kleuren. En ik vond dat dit vel uit de Tranquil Textures DSP er perfect bij paste. Ik heb de nieuwe set Incredible Like You gebruikt wat we als kado hadden gekregen op OnStage. Deze mooie set staat in de nieuwe voorjaarscatalogus.

Het is echt een heel makkelijk te maken model en heel veelzijdig. Dus ik zal het nog vaak gebruiken. Ik had nog genoeg DSP over en besloot er nog 1 te maken en nu in Mint Macaron want ook die kleur zit erin. En ik besloot een stoere mannenkaart te maken. Mijn nieuwe mannen set komt pas van de week binnen maar ik had ook de prachtige set One Wild Ride. Die ontworpen is door een van mijn grote SU-heldinnen Dawn van Dawn’s Stamping Thoughts. Als je een miljoen omzet heb gehaald mag je zelf een stempelset ontwerpen en aangezien zij en haar man motorliefhebbers zijn heeft zij deze set ontworpen.

Stampin'Up!

Ik vind de mannenkaart zeker zo leuk als de vrouwenversie.Welke is jouw favoriet?

Hieronder vind je de gebruikte producten. Maar als je een bestelling wilt plaatsen zou ik even wachten. Op 23 november beginnen de Extravaganza dagen bij Stampin’ Up! Hierbij krijg je 10 % korting op heel veel producten. Het duurt 6 dagen en om de 2 dagen een andere groep producten in de aanbieding. Op 23 en 24 november ontvang je 10% korting op papier en embellishments. Op 25 en 26 november ontvang je 10% korting op stempelsets en kits en op 27 en 28 november ontvang je 10% korting op tools en inkt! 

Hou dus onze site goed in de gaten en wees er snel bij want je hebt maar 48 uur om te bestellen. Morgen zet ik ook een lijst neer van de producten die helaas buiten de 10% vallen.

ONLINEextravaganza.png

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, kaarten, Ponsen, Stampin'Blends, Stampin'Trimmer, Stampinup, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s