Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: met nieuwe stempelset.

Yeah i am so happy! Gisteren kwam onze pre order binnen. Dit is alleen voor demonstratrices die naar OnStage zijn geweest. Zij mogen als eerste bepaalde producten uit de nieuwe voorjaars gids en Sale-A-Bration folder bestellen.

Ik was meteen helemaal weg van de nieuwe mannen suit. En Willem ook, dus werd dat mijn keuze. Mandy ging voor een andere suit en die zul je hier binnenkort wel zien.

Geared up Garage heeft ook een bijpassende Dies set(Garage Gears thinlits Dies) maar bij mijn eerste doosje die onder de noemer Simple Stamping valt, heb ik de auto zelf uitgeknipt. De auto heb ik wit gelaten want ik vond deze zwart/wit versie wel stoer. En de zijkanten heb ik bestempeld.

 

Bij het tweede doosje heb ik wel de dies gebruikt voor de auto en de tandwielen. En heb ik de auto ingekleurd met de Tranquil Tide Stampin Write marker. Het Dsp is de achterkant van het papier met de wielen die ik voor doosje 1 heb gebruikt. Voor de tandwielen heb ik Silver Foil gebruikt ( bling bling).

Het doosje is een oud patroon uit 2016 van Pootles en ideaal om 3″x 3″kaartjes in te doen of chocolaatje,geld of een klein kadootje.

De stempelset is in de nieuwe Cling uitvoering. Dit is iets geheel nieuws. Je stempel plakt nu super stevig vast op je blok. Hieronder vindt je een leuk filmpje van Stampin’ Up! die het nieuwe systeem laat zien . De houten stempels gaan verdwijnen omdat die natuurlijk niet te gebruiken zijn met de Stamparatus en veel ruimte innemen.

Cling Stamps

Je moet nog wel even wachten eer je deze set kunt bestellen maar wilde jullie hem toch alvast laten zien.

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Simple Stamping, Stampin Markers, Stampin'Trimmer

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s