Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag – sneak peek nieuwe set

Maandag had ik het al in mijn blog over #simplestamping en de blog van vandaag gaat daar ook over. Hiervoor gebruikte ik een nieuwe set die in de voorjaarscatalogus te bestellen is (vanaf 3 januari 2019) “Incredible like you” :

incredible like you

Ik heb de lijntjes uit de set gebruikt om drie soorten kaarten mee te maken. Voor de “Beginner” , de “Casual” en de “Avid” Stamper.

Voor de beginners heb ik deze simpele kaart gemaakt waar ik alleen gebruik heb gemaakt van cardstock, clear blocks, lijm en inkt.

Voor de Casual stampers heb ik deze kaart gemaakt met de Stampin’ Trimmer, Cardstock, Clear Blocks, lijm, inkt, Big shot en de Stitched Shapes Framelits Dies. Dit gaat dus al een stukje verder in techniek dan een simpel kaartje.

En als laatste voor de Avid stamper (de gevorderde stamper) heb ik dit kaartje gemaakt met de Stampin’ Trimmer, Cardstock, Clear Blocks, lijm, inkt, Big shot en de Stitched Shapes Framelits Dies, velum paper, heatgun, versamark en clear embossing poeder. Door de stempel eerst met de versamark inktpad te gebruiken en daarna op een color Stampin’ Pad te gebruiken kun je met het clear embossing poeder de afbeelding laten glanzen. Ook voel je dan een soort relief in de kaart. De hartjes komen uit de Sitting Pretty stempel set en heb ik uitgestanst met de daarbij behorende Pretty Park framelits. Door deze op vellum te plakken komt de cirkel met tekst nog meer naar voren en kleuren de hartjes met de achtergrond.

Ik ben heel blij met het regenboog effect in deze drie kaartjes die toch op elkaar lijken, maar ook juist weer anders zijn. EN jij kunt dit ook!

Wil je ook een keer een workshop of evenement bijwonen, klik dan hier om naar de agenda te gaan. En wie weet zien wij jou dan snel.

Voor alle gebruikte producten, zie onderstaande lijst:

En let op alleen vandaag  en morgen 10% korting op al het papier en Embellishments, we helpen jou graag met de bestelling!

23-24

Liefs, Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie, kaarten, Simple Stamping, Stampinup

Tags:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s