Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: “To live a creative life, we must lose our fear of being wrong.” ~Joseph Chilton Pearce~

Prachtige quote vind ik dit: onze faalangst beperkt ons doen. Hoe vaak heb ik hier niet mensen gehad die zeggen oh nee dat kan ik niet, ik ben helemaal niet creatief. En als je ze dan aan het stempelen krijgt, komen de mooiste dingen uit hun handen.

Zelf had ik dit ook vaak hoor, maar nu weet ik: het is slechts papier. En als het niet goed is, draai je het papier gewoon om of plak je er iets overheen en in het ergste geval gooi je het weg. En pak je gewoon een nieuw stuk papier.

Wel gebruik ik vaak als ik iets nieuws wil maken , bv een doosje, niet het mooie papier van Stampin’Up! maar gebruik ik kopieer papier of papier wat ik nog heb liggen. En daarna maak ik het met het mooie cardstock van Stampin’Up! dan zie je ook meteen het verschil in kwaliteit.

Gisteren was de mooie aanbieding van 10% korting op het papier van Stampin’Up! dus heb ik mijn voorraad weer aangevuld. Vandaag en morgen is de aanbieding van 10% korting op stempelsets en kits. Dus als je nog iets op je verlanglijstje hebt staan: grijp nu je kans!Bijvoorbeeld de prachtige set: Dandelion Wishes:

Dandelion Wishes Clear-Mount Stamp Set

Ik maakte er deze kaart mee om een hockey maat van Willem en zijn gezin een hart onder de riem te steken.

Stampin'Up!

Nu dus met 10% korting! We helpen jou graag met jouw bestelling!

25-26

En weet je dit jaar niks te vragen aan Sint of de Kerstman? Madebyinepie heeft ook hele mooie kadobonnen. Voor producten van Stampin’Up! of workshops hier bij ons thuis. We pakken het feestelijk voor jou in.

Liefs Ine en Mandy

  

Categorieën:Geen categorie, Quote, Stampinup, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s