Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag:

In het kader van #Simplestamping heb ik dit kaartje vanochtend gemaakt.

Ik heb de mooie set Farmhouse Christmas gebruikt, ik was eerst niet zo enthousiast maar vond de auto toch zo leuk dat ik hem gekocht heb. Er zitten ook dies bij maar deze vormen vond ik goed uit te knippen dus die heb ik niet aangeschaft.

Ik heb een Very Vanilla basiskaart genomen van 10,5 cm  bij 21 cm ( 4 1/8″bij 11 3/4″ ) score op 14,9 cm ( 5 7/8″). Daar heb ik een mat opgeplakt van Shaded Spruce cardstock van 14,3 cm bij 9,8 cm (5 5/8″bij 3 7/8″). En daarboven weer een stuk Very Vanilla cardstock van 13,7 cm bij 9,2 cm (5 3/8″bij 3 5/8″).

Hierop heb ik met Early Espresso inkt de boom en het huis gestempeld. Op een rest stukje Very Vanilla heb ik de auto gestempeld en uitgeknipt. De boom heb ik ingekleurd met de Shaded Spruce inktpad en een Blenderpen. Het autootje heb ik daarna met dimensionals opgeplakt.

Ik heb het kransje op de deur gestempeld en ook met Shaded Spruce en de Blenderpen ingekleurd. De teksten ook met Shaded Spruce gestempeld, alleen de tekst “from our home to yours had ik eerst fout in Early Espresso gestempeld( jaja , dat gebeurd mij ook) maar gelukkig zijn het photopolymer stempels en kun je er doorheen kijken en heb ik er met Shaded spruce opnieuw overheen gestempeld.

Ik heb de Very Vanilla kaart met dimensionals op de Shaded Spruce mat geplakt en deze weer met Liquid glue op de basiskaart.

Ik mistte nog wat in de rechterbovenhoek en heb toen een stuk Whisper White lint met de Shaded Spruce inktpad en een sponsje groen gemaakt.

IMG_1465

Hier een leuk klein strikje van gemaakt en met een pareltje voor de bling bling opgeplakt. En tada mijn kaartje was klaar. Eenvoudig maar wel leuk en snel klaar.

Stampin'Up!

Hieronder vindt je de gebruikte producten, wil je iets bestellen neem dan contact met ons op: madebyinepie@gmail.com

Vandaag is de tweede dag van de Extravaganza korting op stempelsets en kits. Morgen de laatste 2 dagen op tools en inkt. Sla je slag! Leuk als kadootje voor de Sint of voor onder de kerstboom!

25-26

Liefs Ine en Mandy

 Gebruikte Producten: 

Categorieën:Geen categorie, Simple Stamping, Stampin'Trimmer, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s