Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag:

Vandaag laat ik jullie twee kaartjes zien met de geweldige Shimmer Paint van Stampin’Up! Deze Shimmer Paint resist techniek heb ik geleerd van Dawn’s Stamping Thoughts.(you tube filmpje)

Het is vrij eenvoudig maar je krijgt een prachtig resultaat. Zeker in combinatie met de mooie Dies.

Het eerste kaartje heb ik gemaakt door met de Frost White Shimmer Paint te stempelen op Glossy Paper.Ik gebruikte hiervoor de kleine sneeuwvlokjes uit de mooie set Snow is Glistening. Let op deze set en de Snowfall Thinlits Dies zijn nog maar tot het einde van deze maand te bestellen!

Daarna heb ik met een spons brayer en Coastal Cabana inkt er over heen gerold totdat ik tevreden was met de kleurdekking. Daarna met een doekje de inkt op de sterren weg gepoetst en op de kaart geplakt. Daarna heb ik de grote ster in Whisper White cardstock uit gestanst. Op de achterkant had ik wel een stuk Multipurpose Adhesive Sheet geplakt want dan heb je een mooie sticker en hoe je niet moeilijk te doen met lijm en zo.

Ik had nog een rest stukje Glossy paper en daar heb ik weer met de Brayer overheen gerold totdat ik de juiste kleur had. Hier heb ik een kleinere ster mee uitgestanst ook hier weer een stukje adhesive sheet onder geplakt en in het midden van de grote ster geplakt.

De kaart heb ik in Basic Black gemaakt, hierop een mat van Whisper White, daar het Glossy Paper met de sterren op en daarboven op de grote ster. Wat Rhinestone basic Jewels erop voor de Bling Bling en aan de binnen kant de tekst: Merry Christmas uit de set: Merry Christmas To All. En uitgestanst met de Merry Christmas Thinlits Dies.

IMG_1480 (1).JPG

Ik vind hem echt heel speciaal geworden en jullie?

Over speciaal gesproken, mijn tweede kaartje met deze techniek is onderweg naar een heel speciaal iemand die een speciale mijlpaal heeft behaald. Als ze de kaart heeft ontvangen vertel ik wel voor wie het was en waarom.

Bij deze kaart heb ik de Bright Copper Shimmer paint gebruikt en als inkt Gorgeous Grape. In die kleur is ook het cardstock voor de vlinder en de tag. De tekst heb ik met white embossing poeder ge-embossed. De basiskaart is in die andere mooie kleur paars: Highland Heather. Een heel ander kaartje maar zeker zo mooi.

Stampin'Up!

Hieronder vindt je de gebruikte producten, bestellen kan altijd.Vandaag en morgen krijg je 10% korting op Tools en Inkt.27-28

 Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, Stampin'Trimmer, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s