Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Favoriete Stampin’Up! product nr 4: The Big Shot

Hoe vaak hebben mijn jongens niet compleet in een deuk gelegen als ik het over de  Big Shot had. Zelfs de vrienden van Willem hebben menig kaartavond hier vreselijk gelachen om de woorden Big Shot, Cuttlebug, Vagabond, Cricut. “Hee gooi eens een kaart op, Big Shot”.Of: “Wat is er nou troef, Cuttlebug”. Ja mannen he!

Maar ik kan mijn Big Shot echt niet missen. Het liefste in combinatie met mijn magnetisch platform. Hij draait zo soepel de Dies er doorheen en met de stansjes til je jouw kaart toch net naar een ander niveau. Mijn favoriete Dies tot nu toe zijn de Stitched Shapes Framelits Dies. Deze gebruik ik echt het meeste.Maar er komen dadelijk in de nieuwe catalogus Rechthoekige Stitched Framelits Dies aan en daar ben ik helemaal weg van.

Wat ook een goede tip is om te gebruiken bij gedetailleerde Dies is de Big Shot Dies Brush. Met deze borstel haal je heel gemakkelijk alle kleine onderdelen uit je Dies. Vandaag op de laatste dag van Extravaganza is deze nog met 10 % korting te bestellen.

Big Shot Die Brush - New Configuration

De Big Shot is dus de nr 4 op mijn favoriete Stampin’Up! producten lijst.

  1. Stampin’ Trimmer
  2. Stamparatus
  3. Stampin’ Scrub
  4. Big Shot

Volgende maand vertel ik wat mijn nummer 5 op de lijst is.Ik kan eerlijk zeggen dat ik bovenstaande producten dagelijks gebruik. Wil jij ze een keer uitproberen kom dan gerust langs. Aanstaande maandag is er weer de maandelijkse Koffie en Kaart. Deze keer gaan we met de Stampin’Blends, Stampin’Write Markers en de Watercolor Pencils aan de gang. Heerlijk ontspannen kleuren dus. Je bent van harte welkom, hier op de Faramir van !4.00 tot 16.00 uur!

Liefs Ine en Mandy

Big Shot en accessoires:

Categorieën:Big Shot, Dies, Stampinup

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s