Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

400ste Blog bericht

Niet te geloven maar echt waar vandaag heb ik mijn 400ste Blogbericht geschreven. Hier wilde ik toch even bij stil staan. Nooit gedacht dat ik ooit een blog zou schrijven en nu schrijf ik er elke dag 1!

En het grappige is: ik vind het nog leuk ook! Dit komt ook omdat de lijfspreuk van Stampin’Up! mij echt op het lijf geschreven is: houden van wat we doen en delen waar we van houden……

Ik vind het heerlijk om met Stampin’Up! producten bezig te zijn. Ik geniet intens als ik de dames hier blij en tevreden weg zie gaan. Of dat mensen me aanspreken omdat ze hun ontvangen kaart of kadootje zo mooi vinden. Of dat je mensen troost en steun kan bieden door een lief kaartje te sturen als ze het moeilijk hebben. Dat geeft mij een goed gevoel.

Tuurlijk is het soms wel stressen, krijg ik mijn blog  wel op tijd af? En bv vandaag gaan Willem en ik samen 2 daagjes weg en dan zorg ik toch dat mijn blogs al zijn ingepland. Maar de meeste tijd geeft het mij juist rust in mijn hoofd als ik lekker creatief bezig kan zijn: Me-time, zoals ik het noem.

En ben jij ook op zoek naar Me-time, wil jij gezellig met ons een leuk kaartje maken? geef je dan snel op want maandag is er weer Koffie en Kaart middag hier van 14.00 uur tot 16.00 uur.Tot ziens op de Faramir,

liefs Ine en Mandy.

Categorieën:Over mij, Stampinup

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s