Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Pimp je Gable Box

Vandaag laat ik jullie zien wat ik met een Mini Gable Box van stampin’Up! heb gedaan.

Nog maar 2 dagen de tijd om de prachtige Snowfall Thinlits Dies aan te schaffen. Wat een geweldige set, ik gebruik ze zo vaak!

Ik dacht wat als ik ze nou uit een Gable Box stans. Dus eerst weer het doosje los gemaakt. De grote swirl Die er zo opgedaan dat het grootste gedeelte erop zat. Mijn bovenste snijplaat zo erop gelegd dat het laatste sterretje er buiten valt, want waar geen druk is, snijdt de stans niet.

IMG_1501.JPG

Daarna de uitsparing beplakt met een stukje vellum en daar bovenop weer de Swirl geplakt maar nu 1 die ik uitgestanst heb in Gorgeous Grape. Op de achterkant van het stuk Gorgeous Grape cardstock had ik een adhesive sheet geplakt want dat werkt fantastisch met deze gedetailleerde Dies. Nu heb je gewoon sterren stickertjes die je op je doosje kunt plakken.

Aan de binnenkant van het doosje heb ik de zilveren Swirl terug geplakt en een theelichtje op batterijen gedaan. Het is niet heel goed te zien op de foto maar s avonds wel.

IMG_1503.JPG

In het doosje kun je nog een klein kadootje doen of wat lekkere chocolaatjes.

Hieronder zet ik nog even de producten van de Snowflake Showcase. Morgen is het de laatste dag dat je nog iets uit deze showcase kunt bestellen.

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s