Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag

Vandaag is het weer een echte vrije vrijdag want Willem en ik zitten 2 dagen in Noordwijk. Even quality time samen.

Ik ben erg druk met de voorbereidingen voor Kerst en Kaart. We hebben afgelopen zaterdag samen de worstenbroodjes gebakken voor de lunch.Nu nog zorgen dat de jongens ervan afblijven hihi.

IMG_1471.JPG

En nog even ontspannen voordat de echte drukte begint.

Vandaag laat ik hier een Funfold kaart zien, met dit model kan je alle kanten op. Staande of liggende kaart en je kunt er zelfs een giftcard van maken. Dit model gaan we zeker gebruiken op Kerst en Kaart. Namelijk heel goed te doen voor beginners en gevorderden.

IMG_1534.JPG

Ik heb aan de binnenkant het mooie Santa’s Workshop DSP gebruikt en verder de mooie stempelset Snow is Glistening en de de Snowfall Thinlits Dies. Deze 2 kun je alleen nog vandaag bestellen en dan helaas niet meer. Dus wil je deze nog hebben geef dan gauw de bestelling door. Ik ben dan wel weg maar Mandy neemt het gewoon over.

IMG_1531

De mooie sneeuwrand heb ik gemaakt met de HingeTechniek ( iedere keer het blad een stapje naar beneden doen)met mijn Stamparatus. Ik zou mijn Stamparatus echt niet meer kunnen missen. Zeker voor mensen net als ik die slechte ogen hebben of pijnlijke handen is de Stamparatus ideaal. Ken je iemand die ook graag stempelt maar dezelfde problemen heeft laat die dan contact met mij opnemen en dan kunnen ze de Stamparatus hier uitproberen en kan ik het voor hun bestellen.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Geen categorie, kaarten, Stamparatus, Stampinup

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s