Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Sneak peek

Vandaag op Doosjes Donderdag laat ik jullie een doosje zien wat je eventueel zou kunnen maken tijdens onze Kerst en Kaart evenementen. Op zaterdag 15 en 22 december vinden die plaats hier op de Faramir 23. We beginnen met kerstkaarten te maken, dan een lekkere lunch met onder andere onze beroemde worstenbroodjes.

Daarna mag men kiezen welke projecten men wilt maken, dit kunnen weer kerstkaarten zijn, snelle eenvoudige of juist hele mooie kaarten voor de speciale mensen in ons leven. Maar ook 3-d projecten en mooie doosjes.

1 van die doosjes is dit leuke Craft Pillow boxje. Je kunt die naar eigen idee versieren. Ik heb er nu deze mooie krans opgemaakt maar je kan ook kiezen om een eenvoudige Belly Band te maken met een mooie tekst erop. Of juist de grappige figuurtjes uit Santa’s Workshop.

Wil je dit ook, dan kan je je nog opgeven. De 15e zit bijna vol  (1 plek) maar op de 22ste hebben we nog plek, dus neem gerust een vriendin, buurvrouw of je moeder mee. De kosten zijn slechts 20 euro inclusief alle materialen en het eten en drinken. en natuurlijk de gezelligheid die onbetaalbaar is. Gun jezelf deze creatieve dag! Aanmelden kan via Madebyinepie@gmail.com

0001 (2)

Categorieën:Doosjes, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s