Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: Kerstballen

Sinterklaas is weer vertrokken en de kerstspullen komen langzaamaan naar beneden, Mijn Willem vindt de Kerst de leukste periode van het jaar. Hij bouwt ieder jaar het kerstdorp op en sinds ik Kerstevenementen hier thuis organiseer mag hij al lekker vroeg aan de kerstversiering beginnen.

Mijn lieve teamgenootje en vriendin Danielle Kassing had gisteren een geweldig leuk filmpje gemaakt hoe je kerstballen kon maken. Ik vond ze zo leuk dat ik naar de winkel ben gegaan en de benodigdheden heb aangeschaft. Dit is de link naar haar filmpje :Stampin’Up! Santa’s Workshop kerstbal – NL

Vergeten jullie niet om een duimpje omhoog te geven als jullie bij haar langs zijn geweest?

Ik heb gekozen voor de schattige Pinguïns uit de Making Every Day Bright. Helaas gaat deze set niet mee naar de jaarcatalogus dus wil je deze set hebben moet je nu snel zijn. De bijpassende pons en Making Christmas Bright gaan wel door. We helpen je graag met bestellen.

Natuurlijk heb ik ook de Kerstbal van Danielle na gemaakt:

IMG_1784.JPG

Veel plezier met de ballen maken!

Liefs Ine en Mandy

Stempelsets

Categorieën:diverse, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s