Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebook Hop : Nieuw(e) Jaar

Hoi Allemaal en welkom bij de Lovely Stampers maandelijkse Facebook Hop!

Deze maand hebben we het thema: Nieuw(e) Jaar.
Voor ons betekend het nieuwe jaar niet alleen een jaarwisseling en vuurwerk. Op 3 januari gaat namelijk ook de nieuwe Lente-Zomer catalogus is en is het de start van de Sale-a-Bration periode. Kortom het wordt een hele feestelijke periode aan de start van het nieuwe jaar.

Voor de hop heb ik dan ook gebruik gemaakt van 1 van mijn nu al favoriete producten uit de nieuwe catalogus. De nederlandse stempelset “Vlinderdans” en de daarbij horende Butterfly duet punch. Deze bundel is vanaf 3 januari verkrijgbaar voor €42,25 (de stempelset los voor €25,00 of de punch los voor €22,00). Het papier komt uit de Sale-a-Bration folder die ook vanaf 3 januari in gaat. Het papier is alleen tijdens de Sale-a-Bration verkrijgbaar en is gratis als je een bestelling vanaf 60 euro plaatst. Hoe dit precies in zijn werk gaat hoor je binnenkort van ons in een speciale blog.

Het doosje is gemaakt van 12 x 12 inch papier, gescored rondom op 3 inch. Voor de onderste laag van het doosje heb ik aan 2 kanten 1/16e inch eraf gesneden en daarna rondom op 3 inch gescored. Hierdoor valt de deksel precies over de onderkant.
Voor het lint heb ik Whisper White 5/8″ flax ribbon gekozen. Deze staat ook in de nieuwe catalogus en lijkt op de burlap ribbon die in de jaar catalogus staat (pagina 200). Doordat deze Whisper White is, kun je het ook met een inktroller een willekeurige kleur geven. Zo kan je de kleur van het lint dus aanpassen voor elke kaart of doosje dat je wilt gebruiken.

8ebe9ecb-280f-45b6-9b31-6f46f50699a4

Je kan de deksel van de doos ook op 2 inch rondom scoren, dan zie je de onderkant van de doos iets meer.

4ae33c2f-df09-4f1a-ab18-0737b4ff1509

Voor de labels heb ik gebruik gemaakt van de Tag Topper Scalloped punch. Op de strook van 2 inch heb ik in memento inkt de vlinders gestempeld zodat je de uit gepunchte vlinders daarop kan plakken voor een 3D effect.

Ik hoop dat je met ons mee hopt naar mijn teamgenootjes om nog meer inspiratie op te doen en zelf aan de slag gaat met al het moois dat er als is en dat er nog gaat komen!
Veel plezier met hoppen!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Sale-A-Bration, Stampin'Up!

Tags:, , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s