Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag:Done is better than perfect!

Vandaag weer een mooie spreuk. Herkennen jullie dit: de lat te hoog leggen, streven naar perfectie en bang om fouten te maken? Faalangst? Denken dat je het niet kan? Wij maken zelf onze blokkades.En dan doen we het liever niet dan wel. En dat is niet goed. Daarom deze spreuk: Done is better than perfect! Of te wel :je kunt het beter doen, dan dat je het niet doet omdat het perfect moet zijn.

De “fouten”die jij zelf ziet , ziet een ander vaak niet. Dat kaartje waar jij minder tevreden over bent is in de ogen van een ander vaak een waar kunststuk.

Ik merk dat ook vaak bij workshops en Koffie en Kaart, zelf is de maakster dan (nog) niet tevreden maar de anderen vinden het prachtig! Als je dan met hun ogen kijkt wordt je zelf ook blij met het eindresultaat.

Maar dit is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan, dat weet ik zelf ook goed. Zo zit ik al een jaar aan te hikken tegen het feit dat ik eigenlijk filmpjes wil maken, maar het nog steeds niet durf.Dit is dus mijn eerste goede voornemen voor 2019: youtube filmpjes maken! Wat zijn jullie goede voornemens?

Mocht 1 ervan zijn: meer Me-Time, dan helpen wij je graag door onze creatieve workshops en Koffie en Kaart. Kom gezellig langs en maak je hoofd leeg, ontmoet leuke mensen, lach en geniet en ga met een mooi eindproduct naar huis.En wil je liever thuis aan de gang, wij verkopen de producten om zelf heerlijk creatief bezig te zijn met inkt, stempels en papier.Dus zeg niet: ik ben niet creatief, maar kom gewoon langs en probeer het!

Fijne zondag,

Liefs Ine en Mandy

Ps de mooie foto is van Marleen Sahetapy #summerfeed

Categorieën:Over mij, Quote

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s