Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag

Vandaag een heel simpel kaartje. Omdat de producten van Stampin’Up! zo mooi zijn heeft een kaartje eigenlijk weinig nodig. Een basiskaart, een stukje mooi Designer Series Paper, een tekststempel en een stansje: that’s it!

Ik heb een stukje DSP gesneden van een vel uit het mooie All is Bright DSP. De mooie Nederlandse tekst komt uit de set: Vrede met Kerst( deze set gaat er helaas uit maar de bijpassende Sprig punch blijft gelukkig). En dit heb ik uitgestanst met de Stitched labels Framelits Dies. Wat dimensionals eronder voor de diepte en het kaartje is klaar. Het papier is zo mooi dat het lijkt of de lichtjes echt branden.
Stampin'Up!

Dit soort kaartjes zijn super handig om een boel tegelijk te maken.Ik heb als basis de Very Vanilla Notecards gebruikt. Dit zijn 20 basiskaarten met 20 bijpassende enveloppen. En dat voor 7,75 euro. Ze zijn er ook in Whisper White. En in een smallere uitvoering: de Narrow Notecards & envelopes.Zo fijn om die op voorraad te hebben: snel een kaartje klaar voor iedere gelegenheid.

Vraagje, zouden jullie het fijn vinden als jullie bij ons pakketjes DSP kunnen kopen? Dus geen hele pakken maar bv een kwart? En zouden jullie dan hele vellen willen of liever 6″bij 6″? Laat het ons weten aub.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, Makkelijke Maandag

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s