Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag?

Vandaag nog een kaartje uit dezelfde serie als maandag en dinsdag. Vandaag heb ik weer een Whisper White note card gebruikt. Alleen heb ik de ronden afgerond met de Trio Punch en ook van  de DSP mat heb ik de hoeken afgerond. Leuk om te zien hoe je een heel ander effect krijgt door gebruik van deze pons.Santa heb ik uit het DSP gestanst en Mrs. Santa heb ik gestempeld en gekleurd en daarna uitgestanst. Ik heb een strook Poppy Parade  bewerkt met een Die uit de Stitched Labels Framelits Dies: je krijgt dan zo’n leuk kruissteek randje.

Met Dimensionals heb ik de 2 figuurtjes opgeplakt en op een stuk Whisper White de mooie Nederlandse tekst uit de set: Binnen is het warm gebruikt. Met mijn Paper Snips, de fijnste schaar die ik ken, heb ik er driehoekjes uitgeknipt wat net een speelser uiterlijk geeft dan gewoon recht.

Stampin'Up!

Zijn jullie al begonnen met de kerstkaarten?

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stampin Markers

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s