Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Pizzadoosje

Vandaag laat ik jullie zien hoe leuk de pizza doosjes zijn. Ik heb er 4 Whisper White kaartjes met bijpassende enveloppen in gedaan. De kaartjes zijn 6″bij 3″, score op 3″. De envelopjes kun je kopen : 40 stuks voor 11,50 euro. En leuk om daar ook een stempeltje op te doen. Dan past het perfect bij elkaar.

Stampin'Up!

Ik heb heerlijk relaxed zitten stempelen met mijn Stamparatus! Wat blijft dit toch een geweldig hulpmiddel. Zo leuk om in het rond te kunnen stempelen. Ik heb de kransjes twee keer met een andere kleur groen gestempeld. De basiskleur van het hulstblaadje was Lemon Lime Twist en daarop heb ik gestempeld met Old Olive en de andere 2 met Garden Green. Wil je weten hoe, kom dan gerust een keer langs en laat ik het jullie zien. Leuk ook met bloemen.

IMG_1900

 

Is toch een heel schattig cadeautje zo? Mocht jij nog iets van Stampin’Up! voor de kerst als kado in huis willen hebben, dan is morgen de laatste dag om te bestellen. Anders wordt het pas na de Kerst bezorgt.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Doosjes, Stamparatus, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s