Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag:Menu

Afgelopen zaterdag stond dit op het Menu:

  1. Inspiratie
  2. Materialen
  3. Enthousiasme
  4. Energie
  5. Creativiteit

En wat krijg je dan: een hoop gezelligheid! En heel veel mooie eindresultaten. Zo blij dat ik ooit begonnen ben met Stampin’Up!. Hierdoor heb ik zoveel lieve mensen mogen ontmoeten. Zoveel leuke dingen gedaan en zoveel mooie dingen gemaakt.

Mijn inspiratie krijg ik van heel veel dingen en mensen.

Mijn materialen natuurlijk van Stampin’ Up!

Mijn enthousiasme heb ik van nature en krijg ik terug door mijn workshoppers.

Mijn Energie, had ik weinig door de griep, maar met hulp van Mandy, haar man en mijn Willem, hebben we het toch voor elkaar gekregen  om iedereen een leuke dag te bezorgen. En hoewel het veel energie kostte kreeg ik er ook zoveel positieve energie door: onbetaalbaar!

Mijn Creativiteit heb ik van mijn moeder, die zelfs op 90 jarige leeftijd nog creatief bezig is: klasse mam! En mijn creativiteit wordt gevoed door onder andere mijn dochter, mijn team en mijn workshoppers. Geweldig om te zien wat ze gisteren gemaakt hebben en met zoveel plezier:echt genoten, dank jullie wel.

Ik ga nu vlug terug mijn bed in, uitzieken. Fijne zondag iedereen,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie, Quote, Stampin'Up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s