Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: Foutje bedankt!

Allereerst wil ik jullie allemaal een heel gezond, creatief en liefdevol 2019 toewensen. En hopelijk komen we elkaar dit jaar vaak tegen hier op onze blog of in levende lijve op de Faramir.

Gisteren was mijn zoon jarig en ook 1 van mijn beste vriendinnen. Zij bereikte de mooie leeftijd van 50 en hoort nu eindelijk bij de club der Wijzen.

Dus moest ik iets moois knutselen en dat vind ik natuurlijk helemaal geen opgave. Ik had op het internet een heel mooi modelletje gezien dus heb ik dat nagemaakt. Het idee is van een Duitse Demo: Christine Zenkel van Mutterskind.de

Omdat bij Oud en Nieuw voor mij goud en glitters horen heb ik het mooie Broadway Bound Specialty DSP gebruikt. Hierin zit ook een vel met cijfers dus kon ik daar al mooi de cijfers 50 en 22 ponsen.En prachtig goud glanzend papier!

Ik wilde de basis zwart houden voor het tasje voor mijn vriendin maar bij de eerste ging het mis: niet goed opgelet en de twee stukken verkeerd aan elkaar geplakt. Nou kennen wij als creatievelingen geen foutjes: dit zijn  nieuwe uitdagingen. Dus kreeg mijn zoon een kijkdoos hihi.

Zie je waar het foutje zit?

Daarna het tasje wel goed gemaakt voor mijn vriendin die er echt superblij mee was. Ze kreeg van ons een Cadeaubon en mag dus shoppen tijdens Sale-A-Bration en krijgt dan van Stampin’Up! ook nog een cadeau als ze boven de 60 euro besteed. Ze wil heel graag de Stamparatus dus dat komt wel goed.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Morgen is hier bij ons de Sale-A-Bration Party en kan je al wat nieuwe producten bewonderen, ermee spelen en de 2 mooie catalogussen meenemen. Kun je niet komen dan kunnen wij de catalogus tegen verzendkosten naar jou opsturen. Voor aanmelden en meer info: madebyinepie@gmail.com

Sale-A-Bration party 3 januari van 14.00 tot 16.00 uur

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Stamparatus, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:, ,

3 antwoorden

  1. Hoezo foutje. Ze zijn allebei prachtig! Daar zullen ze wel superblij mee geweest zijn.

    Geliked door 1 persoon

Trackbacks

  1. Wat is er over Woensdag – Welkom bij Made by Inepie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s