Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Extra Blog: nieuw catalogus en Sale-A-Bration start

Hoi Allemaal,

Happy New Year, oh wacht dat hadden we al gezegd… Happy New Catalogue Release day!! EN yayyy het is weer tijd voor de Sale-A-Bration bij Stampin’ Up! wat betekent dat er weer hele mooie gratis producten te verkrijgen zijn. Bij iedere bestelling van 60 euro mag je een gratis product uitkiezen uit de SAB folder. Koop je voor 120 euro mag je 2 gratis producten uitzoeken of 1 speciaal item. Wij helpen je graag met je bestelling.

 

Wil je graag ook Demo worden en in ons team komen dan is er nu tijdens SAB een mega instap actie! We kennen bij Stampin’Up! het starterspakket dan betaal je 129 euro en mag je naar eigen wens producten uit de catalogus uitzoeken voor 175 euro! Je stapt dan in als demo en je hebt dan ook alle voordelen van Demo zijn zoals o.a: korting op je bestellingen, het eerste de catalogussen mogen inzien en pre-ordenen, teamdagen, naar On-Stage gaan. Je krijgt dan ook een pakket catalogussen en bestelformulieren etc om echt aan de slag te kunnen. Maar besluit je toch niet verder te gaan als Demo  , stap je er gewoon uit: geen addertjes onder het gras. Nu tijdens Sale-a-Bration is er een SUPER-aanbieding in plaats van voor 175 euro uitzoeken mag je voor 230 euro aan producten uitzoeken: geweldig toch!

Je kunt er ook voor kiezen om voor 160 euro in te stappen en dan mag je ook voor 230 euro aan producten uitzoeken maar krijg je er ook de geweldige Craft & Carry Tote bij. deze tas is alleen nu tijdens SAB te verkrijgen daarna verdwijnt hij uit het assortiment.Een echte collectors item dus, die super mooi en handig is. Zelfs je trimmer past erin!

Wij zouden het super leuk vinden om jou in ons team te hebben! Wil je meer over deze actie weten of de tas met eigen ogen zien kom dan vanmiddag naar onze SAB Party of mail ons op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Sale-A-Bration party 3 januari van 14.00 tot 16.00 uur

 

Categorieën:Over mij, Sale-A-Bration, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s