Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Sale-A-Bration Party

Voor de lancering van de nieuwe voorjaarscatalogus en de SAB folder hielden wij vandaag een SAB Party. De klanten konden dan meteen de nieuwe catalogussen meenemen, de nieuwe producten bewonderen en alvast ermee spelen.

Mandy en ik mochten omdat we Demo’s zijn pre-orderen en konden dus alvast genieten van alle nieuwe producten. We hadden dus ook al veel voorbeelden gemaakt.

En ook de mooie nieuwe tassen: de Craft & Carry Tote ( alleen te verkrijgen als je instapt als Demo) en de Craft & Carry Stamparatus Bag konden ze nu in het echt bekijken.

Voor de gratis Make & Take had ik 2 kaartjes voorbereid waaruit ze konden kiezen. 1 daarvan had ik met de Stamparatus gemaakt dus dat mochten de dames nu ook uitproberen. Ik kan echt niet meer zonder!

IMG_2327

Helaas twee afzeggingen maar met de andere dames heerlijk geknutseld en bijgekletst. En ze hebben ook samen een bestelling geplaatst zodat ze konden profiteren van de mooie SAB actie en het prachtige Botanical Butterfly DSP konden uitzoeken.

Deze diashow vereist JavaScript.

Aanstaande maandag is weer de eerste Koffie en Kaart van het jaar. Van 14.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom hier op de Faramir 23. Graag even aanmelden via Madebyinepie@gmail.com dan weet ik hoeveel plaatsen ik klaar moet zetten. Graag tot ziens en de catalogussen staan op onze site en we helpen jullie graag met bestellen.

Liefs Ine en Mandy

Dit zijn de gratis producten waaruit je kan kiezen bij een bestelling vanaf 60 euro.

Hieronder zijn de 2 items waaruit je kan kiezen als je een bestelling van 120 euro of meer hebt gedaan. Je kan ook ervoor kiezen om er 2 uit de categorie hierboven te nemen.

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Sale-A-Bration, Stamparatus, Stampin Markers, Stampin'Blends, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s