Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag

Vandaag wil ik jullie 2 kaartjes laten zien die ik gemaakt heb met de mooie Butterfly Beauty Thinlits Dies.

De basiskaart heb ik in Basic Grey cardstock gemaakt. En ook de vlinders zijn uit dat zelfde cardstock gesneden. Het verschil zit hem in de achtergronden. Bij de ene heb ik een mat gesneden van Shimmery White cardstock en daar heb ik met de Watercolor Pencils in verschillende kleuren op gekrast. Daarna met mijn aqua painter de kleuren gemengd.

Stampin'Up!

Bij de andere kaart heb ik het mezelf makkelijker gemaakt door een stuk Multipurpose Adhesive sheet op de achterkant van het stuk Basic Grey te plakken en toen pas door de Big Shot gehaald. Als mat heb ik een stuk DSP gebruikt uit het Garden Impressions DSP. En daar heb ik de tekst For You uit de bijbehorende Beauty Abounds stempelset op gestempeld in Basic Grey. En met het kleine rondjes stempel uit dezelfde set heb ik daar overheen gestempeld met Petal Pink en Mango Melody. Dimensionals eronder opgeplakt en klaar was het kaartje.

Stanpin'Up!

Welke vind jij mooier?

Op maandag 21 januari of donderdag 24 januari zijn jullie van harte welkom bij de eerste workshop van 2019. We gaan dan een zigzag Mini album maken met het Best Route DSP  het Twinkle Twinkle DSP of het Botanical Butterfly DSP. Het model kan je hier bekijken: zig zag minialbum

Graag even inschrijven via madebyinepie@gmail.com. Het is van 14.00 tot 16.00 uur kosten 10 euro.Dit is inclusief alle materialen, drinken en wat lekkers.

Aanstaande Maandag is de eerste Koffie en Kaart en dan ben je ook van harte welkom van 14.00 tot 16.00 uur. Kosten 5 euro iedere extra kaart kost 2 euro.

Graag tot ziens, liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, koffie en kaart, Mini album, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s