Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag

Deze mooie spreuk zag ik toen ik met mijn zoon Dennis was gaan lunchen. In deze zakjes zit thee en ik vond dit een hele mooie spreuk dus wil ik die hier met jullie delen.

Hoe vaak zeggen we niet: oh dat doe ik  morgen wel. En voor je het weet is het morgen en ben je weer te laat. Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen. Dus twijfel je al een tijdje of je meer Me-time nodig hebt en hoe je dat wilt invullen? Kom dan gezellig naar onze Koffie en Kaartmiddagen en maak kennis met deze prachtige hobby.

We hebben nu een hele mooie nieuwe catalogus en omdat het Sale-A-Bration is krijg je ook nog gratis producten en wie wil dat niet? Heb je de catalogus nog niet dan kan je hier op onze site de digitale versie inzien. Wil je het echte papieren exemplaar door kunnen bladeren mail ons dan op Madebyinepie@gmail.com.

Stel het niet uit en kies voor jezelf, ik zeg altijd een psychiater is duurder haha. Heerlijk je hoofd leeg maken door creatief bezig te zijn en als je bv de kaart opstuurt of het doosje kado geeft maak je anderen ook blij. Want echte post of een handgemaakt kadootje is zoveel leuker.

En iedereen kan het! Dankzij de producten van Stampin’Up! is het super makkelijk want alles is op elkaar afgestemd. Heb je (nog) geen stansapparaat dan hebben we ook mooie ponsen en met onze Paper Snips ( het fijnste schaartje dat er maar is) kan je het anders ook nog perfect uitknippen. Je kunt alles bij ons bestellen en wil je het eerst uit proberen ben je altijd van harte welkom hier op de Faramir 23. Kijk onder Evenementen wanneer de workshops zijn en komen de dagdelen jou niet uit, neem dan contact met ons op want dan plannen we gewoon een ander tijdstip in. S’avonds of zelfs in het weekend, het kan allemaal in overleg ingepland worden.

Nu is het juiste moment!

Liefs Ine en Mandy.

Enkele basisproducten:

Big Shot

€ 120,00
Bone Folder

€ 8,50
Clear Block E

€ 14,50
Bermuda Bay Classic Stampin' Pad

Bermuda Bay Classic Stampin’ Pad
[131171]
€ 8,00

Categorieën:Big Shot, kaarten, Over mij, Ponsen, Quote, Sale-A-Bration, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Workshop

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s