Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: daar kikker je van op!

En we zijn weer begonnen. Kids en vriend weer hard aan het werk. En ik heb vandaag mijn eerste Koffie en Kaart van het nieuwe jaar en we beginnen meteen goed met 8 dames!

img_2389

Dat is best veel dus heb ik wat makkelijke kaartjes voorbereid en hoeven de dames niet alles zelf te snijden maar zit alle cardstock en Dsp al voorgesneden in een zakje. Plus de beschrijving.

Dits is het principe van een Kaart Buffet waarbij je uit 10 designs kunt kiezen. Voor de beginnende en gevorderde kaartenmaakster. Dit was vorig jaar een groot succes dus gaan we het zeker dit jaar herhalen, hou onze agenda in de gaten!

Bij Koffie en Kaart maken we altijd 1 kaartje ( extra kaart maken kost 2 euro) en dan maak ik wat voorbeelden en kunnen de dames naar eigen idee aan de slag. Vaak met 1 bepaalde stempelset of techniek. Dit alles voor 5 euro inclusief koffie/thee wat lekkers en heel veel gezelligheid.

Vandaag heb ik er 2 kaartjes bij zitten met de geweldige stempelset: So Hoppy Together. De kikkertjes zijn zo leuk. Deze set is helaas niet los te koop: je mag hem gratis uitzoeken bij een bestelling vanaf 60 euro tijdens de Sale-A-Bration periode.

Vandaag kunnen de dames ook de nieuwe producten zien uit de voorjaarscatalogus, en de SAB folder. Heb je deze nog niet, mail ons dan even op Madebyinepie@gmail.com.

Liefs Ine en Mandy

Gratis producten bij bestelling vanaf 60 euro:

Gratis producten bij een bestelling vanaf 120 euro:

Categorieën:kaarten, koffie en kaart, Makkelijke Maandag, Sale-A-Bration, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s