Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag en verslag Koffie en Kaart

Zoals ik gisteren al schreef had ik de eerste Koffie en Kaart van het jaar. Het was weer super gezellig en de dames hebben hard gewerkt. Ik had nog gauw wat kaarten ontworpen met nieuwe producten.En wat blijven de Stitched Shapes Frames Dies geweldig. Echt 1 van mijn favoriete sets. Binnenkort krijg ik de Rectangle Stitched Framelits Dies binnen, kan bijna niet wachten. Zo blij dat Stampin’Up! die nu te koop heeft.

Omdat ik tijd nodig had om de nieuwe Cling stempels uit te leggen en de Sale-A-Bration plus de grote groep dames, had ik gelukkig alles al klaar staan in zakjes en konden ze na mijn praatje en het bijkletsen aan de gang.

Mooi om te zien dat sommige dames die normaal terug schrikken van een moeilijkere kaart toch kozen voor de fun fold kaart. En met mooie resultaten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Volgende maand op 4 februari is er weer een Koffie en Kaart: kom gezellig langs. Even aanmelden is fijn dan weet ik hoeveel werkplekken ik moet klaar zetten.

Op maandag 21 januari of op donderdag 24 januari is er de eerste workshop van het jaar. We gaan dan een leuk zig zag minialbum maken. Van 14.00 tot 16.00 uur, kosten 10 euro. Inclusief alle materialen, drinken en wat lekkers. Graag op tijd aanmelden want hier heb ik wel wat voorbereiding voor nodig. Graag tot ziens hier op de Faramir.

Liefs Ine en Mandy

 Enkele van de gebruikte producten: als je er op klikt kom je meteen in onze webshop uit. Wil je liever hulp bij je bestelling: wij helpen jou graag!

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, koffie en kaart, Stamparatus, Stampin Markers, Stampin'Blends, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s