Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag?

Vandaag laat ik jullie zien wat ik van restjes die op mijn bureau lagen gemaakt heb. Ik had van het Kaartenbuffet nog wat zakjes over. Hierin zat een notecard en wat voorgesneden cardstock. Mijn uitdaging was dus: alleen met die stukjes en wat restjes dsp die op mijn bureau lag een kaart te maken.

img_2430

Ik had een opdracht voor condoleance kaartjes gehad dus dit is het kaartje geworden.

Stampin'Up!

Wat is dat Botanical Butterfly DSP toch prachtig. Niet alleen de voorkant met de prachtige kleuren maar zeker ook de achterkant in het geweldige zwart/wit: i love it! En je krijgt dit papier gratis bij een bestelling vanaf 60 euro tijdens de SAB.

De tekst en de “rondjes”( geen idee hoe je dit noemt) heb ik  met wit embossing poeder ge-embossed. Ik vind het een heel mooi stijlvol kaartje geworden met een mooie nederlandse tekst. Deze tekst komt uit de mooie set Door Dik En Dun, en jawel ook deze mag je gratis kiezen bij een bestelling vanaf 60 euro. Hij is er ook in het engels: Part Of My Story. Dit zijn de nieuwe cling stempel sets. Geweldig hoe goed die op onze clearblocks blijven zitten. Hieronder zie je een filmpje van Stampin’Up! waarin ze de cling stamps introduceren:

Wil je een bestelling plaatsen dan helpen wij jou graag. Klik op foto’s hieronder om direct naar onze webshop te gaan of neem contact met ons op als je graag nog meer info wilt madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s