Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag:

Vandaag laat ik jullie een doosje zien wat ik niet gemaakt heb, maar wat ik gekregen heb van Stampin’ Up! Op de foto staat ook een kaart die ik niet zelf gemaakt heb maar ook gekregen heb : van mijn lieve teamleidster Helene den Breejen.

Bij ons in het gezin is het traditie ( zeker tijdens de feestdagen ) dat als iemand een klein kadootje krijgt dat ik dan zing: Wat een snoezig klein kadootje zou dat echt voor …. zijn. Dus heb ik dat voor mezelf gezongen want dit is echt voor mij. Ik ben pas geleden gepromoveerd naar Zilver. Hiervoor moet je een bepaald bedrag omzet gehaald hebben en een een aantal teamleden.

img_2440

En dit krijg je dan van Stampin’ Up!: is hij niet prachtig?

img_2441

Zo blij mee en trots dat ik dit bereikt heb, mede dankzij mijn teamleden en trouwe klanten en workshoppers. Dank jullie wel. Degene die ik het meeste dankbaar ben is mijn teamlid en bovenal mijn lieve dochter Mandy, waarmee ik dit avontuur ben aangegaan. Zonder haar was dit me niet gelukt. Ook Helene en het team The Lovely Stampers  ben ik dankbaar voor hun steun en hulp. En vooral voor al het plezier wat we samen hebben: we lachen wat af samen!

Wil jij ook graag bij Team Madebyinepie horen dan is nu je kans om in te stappen. Je mag een starterspakket uitzoeken ter waarde van 230 euro terwijl je maar 129 euro betaald. Ja je leest het goed: voor 101 euro aan gratis Stampin’ Up! Producten! Normaal is dat je voor 46 euro aan gratis producten mag uitzoeken, dus dit is echt een TOP aanbieding. Je krijgt er ook een gratis business pakket bij met folders en facturen en uitnodigingskaarten. Dus je kunt meteen van start. En je krijgt voortaan zelf 20% korting als je besteld. Wil je alleen hobby demo zijn mag dat ook, en wil je toch stoppen, kan dat en zitten daar geen haken of ogen aan. Wil je meer info, mail ons dan op: madebyinepie@gmail.com dan leggen we alles uit en helpen jou ook bij het samenstellen van jouw starterspakket. Wij verwelkomen jullie graag in ons gezellige team!

Liefs Ine en Mandy

 

 

Categorieën:Doosjes, Over mij, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s