Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag

Vandaag laat ik jullie deze Super leuke kaarten zien die Mandy heeft gemaakt : wobbel kaarten. Als je aan de inktvis trekt beweegt hij heen en weer: zo grappig. In de filmpjes die op ons Instagram account Madebyinepie staan kun je het zien. De inktvis komt uit de set Sea of Textures bundle dus met bijpassende Dies. Easy peasy! De inspiratie tot deze kaart komt van Ashley van Camp van Design with Ink. Ik vind ze geweldig geworden. Die wobbels zullen we vaker gebruiken want ze geven zo’n leuk effect!

Stampin'Up!

En zelfs zonder de wobbels zijn het gewoon prachtige kaarten. trots op mijn creatieve dochter.

Morgen hebben we de Facebook hop van ons team. Wil je inspiratie opdoen van de producten uit de nieuwe voorjaarscatalogus of de Sale-A-Bration folder ga dan zeker kijken. Voor een catalogus of voor bestellingen mail naar madebyinepie@gmail.com. We helpen je graag.

Liefs Ine en Mandy

foto facebook hop 12 jan

 

 

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Sale-A-Bration, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s