Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: She believed she could, so she did!

Deze quote komt uit de stempelset This Little Piggy. Mijn nichtje heeft van de week haar rijbewijs gehaald dus moest er een mooi kaartje gemaakt worden. Ik heb de Geared Up Garage gebruikt. Meestal wordt deze voor mannenkaarten gebruikt maar ik vond het wel een uitdaging om een vrouwelijke kaart ermee te maken. En dat is goed gelukt. Zo goed zelfs dat op de Demonstrator Planning Place ,een speciale groep voor Demo’s uit alle landen, mijn kaart 315 likes kreeg en heel veel enthousiaste reacties.

De quote is ook gewoon mooi: als je ergens in gelooft en er voor gaat, dan is de kans van slagen groot!

Mandy en ik zijn gisteren ook erg druk bezig geweest met opdrachtkaarten. Voor verjaardagen maar ook rouw kaarten. Zo’n speciaal gemaakte kaart kost 3,50 euro, een kaart uit ons rek 3,00.  En 10 kaarten kosten 25,00 euro. Handgemaakt, daardoor uniek en je kan gewoon je wensen aan geven wat betreft kleuren en of het verjaardags, beterschaps,sterkte of geslaagd kaarten moeten zijn.

Graag tot ziens hier op de Faramir 23 te Geldrop.

Liefs Ine en Mandy

Product List

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Quote, Stampin'Blends, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s