Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: bedankkaartje.

Vandaag in Makkelijke Maandag dit leuke vrolijke kaartje.

Hiervoor heb ik de Whisper White Large Memories & More Cards & Envelopes gebruikt. Ik ga er namelijk meer maken als bedankje voor de klanten die een bestelling hebben gedaan deze maand. Dus wilde ik ook een ontwerp maken met de Stamparatus want dan kan je echt productie draaien haha.

Ik heb de mooie Thank You stempel uit Daisy Delight genomen en die op mijn Stamparatus blad geplaatst.Een stuk Whisper White cardstock erin gelegd. Dan met de eerste kleur inkt, be-inkt, gestempeld en daarna schoongemaakt met mijn Shammy. Dan mijn blad 1 stapje lager gezet, andere kleur inkt gebruikt en weer gestempeld. En dit 4 keer. Daarna het stukje op maat afgesneden. Ik had het eerst op een kleine notecard geplakt met een stukje lint maar vond dit toch te simpel.

Stampin'Up!

Daarom heb ik de grotere cards gepakt en daar eerst 1″ brede strips van het bijpassende Brights  6″x6″DSP erop geplakt en daarna het kaartje met dimensionals er bovenop.

Toen was ik wel tevreden. De klanten kunnen nu ook zien hoe mooi ons DSP is.

img_2538

Wil jij ook een bestelling plaatsen? Wij helpen je graag. Klik op de foto’s hieronder om het product beter te bekijken en je komt rechtstreeks in onze online shop. En nu tijdens Sale-A-Bration mag  je een mooi gratis product uitkiezen bij een bestelling vanaf 60 euro.

Liefs Ine en Mandy

 Gebruikte Producten: 

Categorieën:kaarten, Makkelijke Maandag, Sale-A-Bration, Stamparatus, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

1 antwoord

  1. Leuke bedankkaart, ik hou van die kleuren!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s