Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Tropical Chic

Hoi Allemaal,

Met alle mooie nieuwe en Sale-A-Bration producten, zouden we bijna vergeten wat voor mooie sets er in de jaarcatalogus nog zitten. Dus tijd om deze te combineren.

dav

Voor dit kaartje heb ik iets uit alle catalogussen gebruikt. De stempelsets uit de jaarcatalogus: Tropical chic voor de bloemen en blaadjes en de tekst komt uit de set: Around the corner.
Het zwart witte papier komt uit de Sale-A-Bration catalogus en is het Botanical Butterfly DSP. En natuurlijk heb ik gebruik gemaakt van onze nieuwe favoriet uit de Lente/Zomer catalogus: Rectangle Stitched Framelits.

Voor de inktkleuren heb ik gekozen voor Shaded Spruce, Granny Apple Green, Flirty Flamingo en Memento Tuxedo Black. De gekleurde parels komt uit de Share what you love artisan pearls en passen precies bij de kleuren inkt waardoor het zowel de bling geeft, als het terug komen van de kleuren.

Mocht je interesse hebben in een van deze producten, dan helpen wij je graag verder met de bestelling. En tijdens de Sale-A-Bration krijg je bij elke 60 euro een gratis product uit de Sale-A-Bration catalogus. Deze kun je hier bekijken. Voor vragen of het plaatsen van een bestelling kun je terecht per e-mail op madebyinepie@gmail.com of stuur ons een berichtje via social media. Of klik op de plaatjes hieronder en je komt rechtstreeks in onze Online Shop.

Liefs, Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:dies dinsdag, Geen categorie, kaarten, Sale-A-Bration, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s