Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Go Somewhere Beautiful!

Vandaag een mooie Quote: ga ergens heen waar het mooi is. Deze tekst staat op ons nieuwe dekbedovertrek, die ik bij mijn vriendin heb gekocht.In onze dromen gaan we dus naar mooie plaatsen. En ook in het echte leven streven we dit na. En dat hoeft echt niet naar verre landen te zijn, Nederland is ook zo mooi. Sterker nog, thuis vind ik ook een mooie plek. Daar zijn mijn grote liefdes: mijn gezin en al mijn mooie Stampin’Up! producten. Home is where the Heart is, hoppa ik gooi er gewoon nog een extra quote bij haha.

En inspiratie voor mijn kaarten vind ik ook overal: deze keer dus mijn dekbed:

Stampin'Up!

Ik heb hiervoor sponsjes gebruikt en inkt voor de achtergrond en daarna de stempels van Waterfront. Om er meer diepte en reliëf in te krijgen heb ik Embossingpaste gebruikt.  Gewoon met de Palete Knives wat pasta erop aangebracht.Zo lijkt het zeeschuim bijna echt. De stempel komt uit de set Stempelen Maar, deze is alleen te koop voor demonstrators.

En wat vinden jullie van mijn kleine schilderijtje? Het mooie was toen ik deze foto aan mijn vriendin liet zien , dat ze meteen zei: dat is jouw dekbedovertrek! Gaaf toch?!

Wil je ook zo creatief bezig zijn mail ons dan op madebyinepie@gmail.com we helpen jou graag.

Geniet van alle mooie dingen om ons heen, fijne Zondag,

Liefs Ine en Mandy

Product List

Categorieën:kaarten, Quote, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s