Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag:

Op dit moment is #simplestamping een hit bij Stampin’ Up! Dit is : 1 notecard, 1 stempelset, en 1 kleur inkt. Ik had mij er nog niet aan gewaagd, te druk met andere projecten maar wil jullie dit kaartje laten zien.

Ik heb gekozen voor de geweldige set Puur Natuur. Stond alweer te lang op de plank. Ik heb gekozen voor Crumb Cake als inktpad, echt mijn favoriete kleur bruin.

De blaadjes en stronk zijn prachtig in hun eenvoud en de tekst zegt alles. Het kan als rouwkaart maar ook als je bv trots bent op iemand. Of als er iemand slecht nieuws heeft gehad.

Ik heb ook de blaadjes laten terugkomen op de envelop zo is het een mooi geheel.

Stampin"Up!

Het mooie van #simplestamping is dat de drempel om te stempelen voor mensen lager wordt. We laten zien dat je met weinig materialen ook mooie kaartjes kunt maken. Denk je nu, hee dat kan ik ook en lijkt mij een leuke nieuwe hobby, neem dan contact met ons op en we laten jou kennis maken met de mooie producten van Stampin’ Up!

Liefs Ine en Mandy

P.S. dit is mijn 450 ste bericht yeah!

Gebruikte Producten: 

Categorieën:kaarten, Makkelijke Maandag, Simple Stamping, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s