Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag

Vrijdag mocht ik weer een opdrachtkaart maken,voor de 60 jarige verjaardag van een mevrouw. Meestal met opdrachtkaarten zet ik er namen op, hierin onderscheiden wij ons van de Hall Mark en Action kaarten. Zo krijgt de klant een kaart op maat.

De Large Letter Dies en de bijbehorende Letters For You stempelset zijn hiervoor ideaal. En ik gebruik nog steeds de Large Numbers Dies. Deze zijn wel retired maar er is nog geen alternatief voor dus zal ik deze niet wegdoen en heb ik ze ook hier gebruikt.

Ik heb gekozen voor een basiskaart in Lovely Lipstick Cardstock. In de maat 20 cm bij 10 cm scored op 10 cm. Daarop heb ik een stuk DSP geplakt uit het All my Love DSP pak. Hierop weer een mat van Whisper White en hier wilde ik de letters op stempelen. Maar in welke kleur? Niet in Lovely Lipstick want dan werd het wel een hele roze kaart. Dus heb ik mijn Color Coach doosje gepakt. Hierin zitten kleurcombinaties in, en hier stond Granny Apple Green tussen en ik vind het een erg mooie ( niet voor de hand liggende) keuze.

IMG_2642.JPG

Daarna heb ik de cijfers uit hetzelfde DSP gestanst en opgeplakt. Met wat hartjes uit de Nederlandse set: Voor elke gelegenheid, heb ik de kaart nog versierd. En er moest natuurlijk nog wat Bling Bling bij en een strik. Het lint komt uit de nieuwe voorjaars catalogus: All my love Ribbon Combo Pack. En die heb ik met wat glue dots opgeplakt.De parels heb ik met de Lovely Lipstick Light Stampin Blend gekleurd. Zo fijn dat je de parels in elke kleur kunt maken met je Blends en zo altijd een perfect bijpassende embellishment hebt. De opdrachtgeefster was erg blij met de kaart, ik hoop de jarige ook.

Stampin'Up!

Wil je ook een kaart door ons laten maken ( Valentijnsdag komt eraan) neem dan even contact met ons op: madebyinepie@gmail.com

Op woensdagmiddag 6 februari houden wij onze eerste kinderworkshop. Het thema is Valentijnsdag.

valentijnsdag workshop

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, Stampin'Blends, Stampinup, Stempelsets, Workshop

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s