Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag:

Vorige week had ik bedankkaartjes gemaakt en toen hield ik allemaal kleine stukjes papier over. Voor mij een uitdaging om hier iets leuks van te maken voor: Wat is er over Woensdag.

img_2649 (1)

Ik heb net een prachtige set Dies aangeschaft: Well Written. 24 Woordjes en figuurtjes. Prachtig vormgegeven maar ik kon niet goed zien wat er stond dus heb het er maar bijgeschreven.

img_2651 (1)

Het woordje You pastte precies op de kleine rechthoekjes. Toen heb ik gekeken naar mijn andere nieuwe aankopen en kwam bij de mooie set: Friendly Expressions. Mooie teksten waar steeds het woordje You in stond, dus een idee was geboren.Ik ben eerst met de big shot en de dies aan de gang gaan. En ik hield nog papier over.

img_2652

Ik heb eerst de tekst Congratulation to you met mijn marker ingekleurd waar bij ik het woordje you heb overgeslagen. Toen heb ik 3 woordjes You op elkaar geplakt met de Fine Tip Glue pen en de bovenste van een extra laagje lijm voorzien zodat het extra glanst.

img_2655

Daarna met de andere kleuren Stampin’ Write Markers uit de In Color 2018-2020 set op een clear block wat inkt gedaan en toen met een aqua marker in de hoeken wat kleur aangebracht en daar de vlinders opgeplakt. Toen met de aquamarker weer inkt opgepakt en lekker gespetterd op het papier. Zo is het een heel vrolijk kaartje geworden. Ik heb nog genoeg bloemen, vlinders en woordjes You over maar die gebruik ik op een andere kaart.

Stampin' Up!

Blijft leuk zo’n restjes kaart, vooral omdat je geen idee hebt, wat er uit gaat komen. Ik had ook gewoon de rechthoekjes op de kaart kunnen plakken maar vond dit uitdagender. Het enige nadeel is dat ik nu nog minder weg gooi hahaha.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stampin Markers, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s