Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag:

Vandaag heb ik zelf weer een leuk doosje gemaakt. Ik laat morgen zien wat er in het doosje zit dus kom morgen zeker hier terug want ik ben er erg blij mee met hoe het geworden is.

Zoiets moois verdiend een doosje dus ben ik aan het meten en rekenen geslagen. Ik maak een nieuw doosje eerst altijd van goedkoop papier wat ik nog heb liggen van voor mijn Stampin’Up! tijd. Is het dan fout, dan maakt het niet uit.

Zodra de maat klopte ( ja ik had weer wat foutjes gemaakt haha) heb ik het met het Gorgeous Grape cardstock gemaakt. Op het doosje heb ik eerst een mat gemaakt van het mooie Gingham Gala DSP  en daarna heb ik met de geweldige( en nieuwe favoriet) Rectangle Stitched Framelits Dies een mat gemaakt van Highland heather cardstock en daarboven weer een mat met de Dies gemaakt van Whisper White. Mooi toch dat subtiele stitch randje? Op het Whisper White heb ik de mooie haan gestempeld uit de set Home to Roost. Deze set kun je niet kopen maar krijg je gratis bij een besteding van 60 euro of meer tijdens Sale-A-Bration. De rand heb ik gestempeld met een achtergrond stempel uit de Timeless Textures set ( echt een must have basis set) en daarna heb ik de Haan ingekleurd met mijn Stampin’ Blends. Is het niet een schatje? Voor de Bling Bling wat Glitter Enemal Dots erop. Strikje erom, en mijn doosje is klaar.

img_2698

Het strikje komt ook uit een gratis set, die je mocht uitkiezen tijdens Sale-A-bration, maar iedereen vond deze zo mooi dat het binnen 19 dagen was uitverkocht ipv de verwachte 3 maanden. Dus heb je een gratis item van SAB op je lijstje staan, plaats dan gauw je bestelling bij ons want dan weet je zeker dat je het niet misloopt! Het Botanical Butterfly DSP gaat ook erg hard. Deze SAB heeft Stampin’ Up! echt geweldig mooie gratis producten voor ons uitgekozen. Hieronder zal ik ze nog een keer voor jullie neerzetten.

Nou zijn jullie al nieuwsgierig wat er in het doosje zit? Morgen om 13.00 staat mijn nieuwe blog er weer op.

Liefs Ine en Mandy


Gebruikte Producten:  

Categorieën:Dies, Doosjes, Sale-A-Bration, Stampin'Blends, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

1 antwoord

  1. Wat mooi! Net zoals je kaart die ik gisteren kreeg,dank je wel!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s