Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: inhoud van het doosje.

En wat zit er in: een hele leuke Fun Fold card. Met natuurlijk de leuke Haan in spijkerbroek erop. Toen ik de foto gisteren plaatste dacht ik opeens : het lijkt wel of hij een jeans aan heeft haha.

Stampin' Up!

Deze Double Flap Fun Fold card heb ik gezien bij Dawn’Stamping Thoughts. Ik vind haar heel leuk en creatief, dus volg haar al jaren en dit kaartje is van bijna een jaar geleden. Het is niet moeilijk om te maken en het geeft een heel mooi effect. Ik vond de kaart zo mooi geworden en goed gelukt dat ik er een doosje om heb gemaakt zoals jullie gisteren konden zien. Leuk om dan onder de kaart nog een zakje badzout te verstoppen of bv geld. Dit model ga ik zeker vaker maken.

img_2722

Fun Fold kaarten zijn kaarten met een leuke twist, net even anders als een standaard kaart en ik vind het leuk om die te maken.

Wil jij dit ook kunnen? Meld je dan aan voor Koffie en Kaart of een workshop. We zijn heel flexibel in onze tijden en dankzij de aankoop van daglichtlampen is s avonds workshoppen nu ook weer mogelijk.

Liefs Ine en Mandy

 Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, kaarten, Sale-A-Bration, Stampin'Blends, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s