Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes donderdag:

Vandaag heb ik een soort van doosje gemaakt. Ik ben wat oude stempelsets aan het combineren met de nieuwe producten: zo leuk om te doen. Ik heb de Jar of Love weer van de plank gehaald met de bijbehorende Dies. Ik had een jaar geleden een filmpje gezien van een buitenlandse ( ik denk Japanse) demo Mako Miyata. Die had ik opgeslagen om een keer te maken en vandaag was het zover.

Omdat het bijna Valentijnsdag is leek me dit wel een leuk aardigheidje wat je aan bijvoorbeeld dames kunt geven die bij jou een workshop komen volgen. Of voor de vrienden/vriendinnen van je kinderen . Ik heb er een pepermuntje in gedaan maar dat kun je zelf aanpassen in iets wat jij wilt geven een chocolade hartje,klein kadootje, of geld voor een verjaardag.

Stampin' Up!

 

Het leuke is, als je het openmaakt zit er een verborgen boodschap: Weet je wel hoe leuk je bent! Dit vind ik zo’n leuke positieve tekst uit de set Bloemen Zeggen Meer. Zo blij dat Stampin’ Up! zoveel mooie Nederlandse sets op de markt heeft gebracht. He, Lieverd komt uit die andere leuke Nederlandse set: Van Alles Wat. Het mooie lint houdt alles bij elkaar en maakt het helemaal af.

Stampin' Up!

De Jar Of Love stempelset bevat 37 stempels en kost 33,00 euro en de bijbehorende Everyday Jars Framelits kosten 40,00 euro ( 17 Dies). Dan kom je op een totaal van 73,00 euro en mag je een gratis product uit de Sale-A-Bration Folder uitkiezen bijvoorbeeld de Nederlandse set: Door Dik En Dun.

En hoe vinden jullie het geworden? Hier onder vindt je weer de lijst met gebruikte producten, en wil je een bestelling plaatsen dan helpen we jou graag.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Sale-A-Bration, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s