Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: opkikkertje!

Vandaag ben ik aan de slag gegaan met de stempelset So Hoppy Together, die je gratis kunt uitzoeken bij een besteding van 60 euro of meer. De kikkertjes zijn zo grappig en in combinatie met die andere gratis uit te zoeken set: Door Dik en Dun met de mooie tekst Een opkikkertje voor jou is dit een gouden combnatie.

Stampin' Up!img_2823

En toen ik eenmaal bezig was met de kikkerstempels kon ik niet stoppen en heb ik ook nog een Valentijnsdag versie gemaakt. Super leuk toch?

Stampin

Het idee kreeg ik omdat ik gisteren nog met de Jar Of Love set had gewerkt. Ik ben er helemaal blij mee. En nu is deze kaart voor Valentijnsdag maar kan ook voor een verjaardag of beterschap. Of je vult de Jar met bloemen. Ideeen genoeg dus met deze leuke kikkertjes.

Wil je een bestelling bij ons plaatsen, dan helpen we je graag.

Ik kan zelf ook wel een opkikkertje gebruiken want heb nu weer griep maar nu die met keelpijn variant 😞. En Mandy is daar al 2 weken ziek van: het kaartje met de 2 kikkers was dan ook voor haar. Voor de zieken beterschap voor de anderen: hopelijk krijgen jullie het niet!

Liefs Ine en Mandy.

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Sale-A-Bration, Stampin'Blends, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s