Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag : weekoverzicht.

Helaas ben ik weer geveld door de griep: bah! Heb keelpijn en koorts dus weinig knutselen voor mij. Ik heb zelfs voor het eerst Koffie en Kaart van aanstaande Maandag moeten afzeggen. Zolang ik lig en niks zeg ( oeps dat is heeeeeel moeilijk voor mij) gaat het wel.

Hieronder vindt je een weekoverzicht van de gemaakte projecten van deze week. Als ik terugkijk ben ik supertrots op de mooie creaties. Er zit er 1 tussen die ik hier niet heb laten zien maar die Mandy gemaakt heeft en op Instagram heeft gedeeld. Het is echt een geweldig kaartje met de gratis uit te zoeken set cup cakes .

Stampin' Up!

Stampin' Up!

Deze set heb ik niet want ik had echt de associatie van een hoopje eh poep. Maar nu ik deze kaart van Mandy zie vind ik hem prachtig! Wil jij deze set wel hebben, plaats dan een bestelling bij ons van 60 euro of meer en je krijgt hem gratis. En wie wil dat nu niet: gratis stempelsets?

Begin je pas met kaarten maken dan stel ik voor om deze producten aan te schaffen:

  • Stampin’ Trimmer                                     36,00 Euro
  • Whisper White cardstock.                        11,75
  • Memento black                                              7,50
  • clear block D                                                 10,50

Dan zit je al over de 60 euro en met de gratis stempelset kun je meteen aan de gang. Of bestel de geweldige Stamparatus van 59,00 en het Grid Paper Small van 7,75 en dan mag je ook al een gratis item uitzoeken. We helpen je graag de juiste keuze te maken.

Fijne weekend, liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Geen categorie, Sale-A-Bration, Stampin'Trimmer, Stampinup, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s