Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag

Nou echt een makkelijke maandag is het niet want ik ben nog steeds ziek en heb nul energie. Blij dat ik toch besloten had om de Koffie en Kaart niet door te laten gaan: was echt niet gegaan.

Vandaag wel de was en de afwas gedaan want met zo’n druk huishouden moet je dat wel bijhouden. Maar nu voel ik me alsof ik de Marathon heb gelopen.

Gauw nog deze 3 kaartjes gemaakt. Foto’s genomen en nu vanuit mijn bed deze blog aan het typen. Als de blog geplaatst is ga ik eerst even slapen want ik ben versleten.

Stampin' Up!

Het kaartje van vandaag is super makkelijk: gewoon in 5 kleurtjes lekker gestempeld. Ik heb nu de schaar gebruikt uit de Crafting Forever Set omdat dit een kaart is om onze nieuwste teamgenoot welkom te heten. Maar dit kan je doen met iedere willekeurige stempel die je hebt. Bv bloemen of vlinders. Ik heb de 5 In Colors 2017-2019 gebruikt:

  • Lemon Lime Twist
  • Berry Burst
  • Fresh Fig
  • Tranquil Tide
  • Powder Pink

Dat is weer de kracht van Stampin’ Up! de kleuren passen perfect bij elkaar. De basis kaart is in Tranquil Tide en binnen in staat de tekst: welkom bij ons Team.

Stampin' Up!

Met kaartje 2 wilde ik laten zien dat je met 2 ponsen en wat draad en dimensionals de kaart kunt upgraden. De tekst komt uit dezelfde Crafting Forever Set.

Stampin' Up!

Het derde kaartje laat zien dat je met de Big Shot en Dies wat extra’s kunt toevoegen. Het kleine schaartje komt uit de set ApronBuilder Framelits Dies die hoort bij de set Apron Of Love. Ook heb ik hier de randen gesponst en wat bling bling toegevoegd. En de basis kaart is van Fresh Fig cardstock.

Dus 1 makkelijke basis kaart met 2 variaties.

Stampin' Up!

Fijne dag, liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:#simplestampin, Big Shot, Dies, kaarten, Makkelijke Maandag, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s