Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag:

Gisteren was het World Cancer Day en ik wilde daar toch nog een kaart voor maken. Omdat ik nog steeds nul energie heb was het pas laat klaar.

Gelukkig heeft Stampin’ Up! 2 mooie stempelsets en bijpassende Dies. Ik heb ze nog niet vaak gebruikt maar wilde ze perse kopen omdat mijn man ook kanker had en ik blij was met de kaartjes die we toen kregen.

Ribbon of Courage had ik als eerste en nu is Artfully Aware en de Support Ribbon Framelits erbij gekomen. De laatste 2 heb ik voor het kaartje gebruikt.

Stampin' Up!

Gisteravond las ik dat de moeder van een collega Demo opgegeven is. Haar moeder heeft ook kanker.Ze deed een oproep voor een kaart en die heb ik meteen gemaakt.

Ik heb de Stitched Labels framelits gebruikt. Daar zit ook de Die in die het mooie patroontje in het midden maakt en de twee labels die ik gebruikt heb. Vlinders om de kaart op te vrolijken en de mooie glitter enamel dots en het Rose Metallic thread voor de bling bling. De mooie Nederlandse teksten komen uit Door Dik en Dun en Van Alles Wat. Ik ben enorm blij met alle Nederlandse sets.

Stampin' Up!

Ik hoop dat de moeder veel kaartjes zal krijgen en wens haar en de familie veel sterkte en nog veel mooie momenten samen toe.

Een kaartje kan voor een zieke zoveel betekenen en daarom ben ik zo blij met deze hobby/ verslaving. Ik vind het leuk om ze te maken en een ander is blij als ze de kaart ontvangen. In de nieuwe voorjaars/zomer catalogus zegt de oprichtster van Stampin’ Up! Shelli Gardner het zo mooi:

When you make Something with your hands, you give away a part of yourself and it goes to the heart of the receiver. They feel it as soon as they see it. They know that you have made the effort to make Something Beautiful especially for them.

Kan of wil je zelf geen kaarten maken dan kunnen wij dat voor je doen. We hebben ons kaarten rek weer bijgevuld. Maar we maken ook kaarten in opdracht. Loop binnen of neem contact op als je speciale wensen hebt.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s