Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag

Vandaag weer een kaart die ik gemaakt heb van restjes .

Ik was bezig met Valentijns kaarten en uit de mooie hartjes Die uit de Be Mine Stitched Framelits Dies kwamen allemaal kleine hartjes . Ik dacht he dat is leuk voor een shakercard.

Die had ik allang niet meer gemaakt dus ging ik meteen aan de slag. Met de Rectangle Stitched Framelits Dies, maakte ik het kader. Hier plakte ik een stuk window sheet achter en de Foam Adhesive Strips ( onmisbaar bij het maken van shaker cards). Dan de hartjes erin en een achterkant van een restje All My Love DSP wat ook nog op mijn bureau lag erop en mijn shaker was klaar. Nu nog een kaart. Ik gebruikte een basiskaart Whisper White van 5 7/8″ bij 8 1/4″ scored op 4 1/8″. De voorkant stopte ik in de Maps Etc. Embossing Folder. Ik vond het leuker om de Shaker er schuin op te plakken ipv recht. De tekst Love komt uit de Sunshine Whishes Thinlits .Nog 3 hartjes speels opgeplakt en mijn kaart was klaar.

Stampin' Up!

Blijft zo leuk om met restjes te werken: steeds een nieuwe uitdaging! En ik probeer dan ook oudere sets te gebruiken zoals de Sunshine Whishes Thinlits, die ik meteen ook gebruikt heb voor een heel ander kaartje. En ook voor de embossingfolder heb ik voor een niet zo voor de hand liggende gekozen deze hoort bij de set On Route maar vind hem hier toch erg mooi bij passen.

Vandaag zou eigenlijk de Kinderworkshop Valentijnsdag zijn maar ivm de griep moest ik die ook afzeggen. Volgende keer beter. Ik voel me al stukken beter maar ben er nog niet😞gelukkig heb ik nog wat dagen want aanstaande Maandag heb ik weer een workshop: een kado tasje maken zie mijn Blog 

Er zijn nog een paar plekjes vrij dus je kunt je nog opgeven. Kosten voor deze workshop 7,50 euro. Het is van 14.00 tot 16.00 uur en inclusief alle materialen en drinken en wat lekkers. Graag tot ziens op de Faramir 23.

Liefs Ine en Mandy

 

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stempelsets, Workshop

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s