Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebook Hop The Lovely Stampers

Alweer een maand voorbij en onze Facebook Hop staat weer klaar. Deze keer was het thema Techniek. Ik ben aan de gang gegaan met Brusho. Dit is een geweldig poeder en als het in contact met water komt krijg je de mooiste effecten.

Bij het eerste kaartje heb ik de Prussian Blue gebruikt. Gewoon op watercolor paper gestrooid en met de Stampin’ Spritzer besproeien met water. Daarna laten drogen en je prachtige achtergrond is klaar! Daarna heb ik nog een techniek gebruikt: embossen met Versamark inkt, embossingpoeder en een Heat Tool.  Eerst gebruik je je embossingbuddy, een klein zakje met poeder wat je over het papier haalt om te voorkomen dat het poeder op andere plekken blijft plakken dan waar jij het wilt. Dan be-inkt je jouw stempel met Versamark Inkt en stempelt dit op het papier. Dan strooi je het embossingpoeder er over heen, Stampin’ Up! heeft verschillende kleuren, ik heb nu koper gebruikt. En dan gebruik je je heattool om het poeder te laten smelten: ik vind het nog steeds iets als toveren. Hier heb ik de set Let It Ride gebruikt.

Stampin' Up!

Bij het tweede kaartje heb ik weer Brusho gebruikt nu in de kleuren Gamboge en Brilliant Red, heel weinig poeder en wat water er overheen gesproeit. Hier heb ik een varkentje uit de set This little Piggy op gestempeld en nu met goud embossing poeder ge-embossed. Als mat heb ik een stuk  Grapefruit Grove Foil Sheet er onder gedaan.

Stampin' Up!

Mijn laatste kaartje is met de kleuren Brilliant Red, Prussian Blue en een beetje Yellow Brusho poeder gemaakt. Er zitten 5 kleuren in de set die wij verkopen. En je hebt maar zo weinig nodig dat je er jaren mee doet. het is zo ontzettend leuk om te doen want steeds krijg je een ander effect. Als je in onze zoekbalk brusho intypt zie je verschillende blogs hierover.

Terug naar het kaartje ,hier heb ik de Koi karpers gebruikt uit de set All the Good things. Deze heb ik ook in goud ge-embossed. Als tekst heb ik: “Woorden schieten tekort”uit de geweldige Nederlands stempelset Door Dik en Dun.

Stampin' Up!

Deze set mag je gratis uitzoeken bij een bestelling van 60 euro of meer. Koop je de Brusho, de Stampin’ Spritzers en bv de set Let It Ride dan zit je al over de 60 euro.En is deze mooie set voor jou!

Of je koopt de Heat tool, een potje embossing powder, een embossing buddy en een Versamark inktpad en ook dan zit je boven de 60 euro en mag je een gratis product uitzoeken. Let op dit is alleen tijdens Sale-a-Bration!

Op 18 februari hebben we hier een workshop Inktblending en gaan we ook embossen. Dus als je het eerst wilt uitproberen kun je je aanmelden via Madebyinepie@gmail.com.We helpen je graag bij jouw bestelling.

Veel plezier met het Hoppen onze teamgenootjes hebben mooie projecten gemaakt.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Sale-A-Bration, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s