Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag

Vandaag een mooie spreuk: Weet je wel hoe leuk jij bent ?!

Stampin' Up!

Dit vind ik 1 van de mooiste Nederlandse teksten die Stampin’ Up! Heeft uitgebracht . Het zit in de set: Bloemen zeggen meer. Het is een grote favoriet van mij want we zeggen te weinig lieve, leuke dingen tegen elkaar. Nemen vaak als van zelf sprekend aan dat de ander het wel weet. Maar hoe leuk is het om een kaartje te krijgen met deze tekst.

Valentijn komt er aan en deze tekst zal zeker op een paar van mijn kaarten staan.

Gisteravond hadden we eters, dus de tafel mooi gedekt, wat tulpjes erop voor de sfeer en toen bedacht ik laat ik nog even wat Stampin’ Up! toevoegen. Gauw twee 2″stroken Gingham Gala DSP gepakt in natuurlijk Daffodil Delight want paste mooi bij de tulpen. Hierop een dun strookje Lemon Lime Twist cardstock alleen vastgeplakt in het midden zodat het leuk uitsteekt. Met de Banner Tripple punch heb ik de uiteindes gemaakt.

Op een stuk Whisper White heb ik de tekst gestempeld in Granny Apple Green en toen uiteponst met de Starburst pons. Dat vond ik wat kaal dus met Daffodil Delight nog het bloempje aan de randen gestempeld. Daarna met een dimensional op het strookje geplakt. Voor de bevestiging om het vaasje heb ik gekozen om beide uiteindes in de Scalloped Tag Topper Punch te doen en met lint om het vaasje te binden. Om het goed te laten zitten heb ik nog een glue dot gebruikt. D.it valt ook echt onder de noemer#simplestamping

IMG_2973

 

Onze gasten zagen het meteen en zeiden ook: wat wordt je hier blij van, zo’n mooie tekst! Dus missie geslaagd.

Doe een iets geks: zegvandaag spontaan eens wat liefs tegen iemand. De blijde verrassing in hun ogen is het mooiste cadeau. Het hoeft niet meteen het zware: ik hou van jou, maar gewoon het simple”Weet je wel hoe leuk je bent?”,geeft de ander zeker een goed gevoel! Fijne Zondag

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:diverse, Ponsen, Quote, Simple Stamping, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

1 antwoord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s