Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag

Gisteren had ik hier weer een workshop en dan maak ik altijd een klein cadeautje voor de dames. Staat zo gezellig als ze bij hun werkplek meteen iets leuks vinden.

IMG_2984

Ik had een mini versie gemaakt van de zeer populaire self closing box. De tutorial heb ik gevonden bij Ann Melvin en is van 2017. Je hebt maar een klein stukje Dsp nodig dus ook fijn om restjes op te maken.

Ik heb het mooie Gingham Gala DSP gebruikt want ik vind die allemaal zo mooi. De ruitjes en de kleurtjes geven mij meteen een vrolijk gevoel. Wil je ook graag dit papier hebben maar liever geen vol pak dan kun je bij ons ook shares kopen. Bij voorbeeld een vol pak van 40 vellen kost 13,25 euro. Een half pak ( 20 vellen , vier vellen van iedere 5 kleuren) kost 6,75 en een kwart pak( 10 vellen van ieder kleur 2 vellen) 3,50.Dit kan voor ieder pak DSP mail ons maar wat je wensen zijn en dan komen we er vast uit.

Stampin' Up!

In de doosjes had ik een schattig vlinder chocolaatje gedaan: super leuk toch. Met een Die uit de Wood Crate Framelits heb ik de minitags gemaakt. De tekst For you komt uit de bijbehorende stempelset Wood Words. Met de Butterfly Duet Pons heb ik het kleine vlindertje uitgeponst, lint en label eraan en klaar was het schattige doosje. De dames vonden het geweldig.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, Doosjes, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s