Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag?

Ja het is me weer gelukt! Van de restjes die overbleven van de workshop van afgelopen maandag heb ik dit leuke kaartje gemaakt. De dames waren erg zuinig met het papier dus ik legde uit dat het geen probleem was omdat ik de restjes voor toekomstige projecten gebruik. Ze wisten al van Wat is er over Woensdag dus waren benieuwd wat ik zou maken. Nou dames dit is het dan: een verjaardagskaart met cadeautjes.  Ik heb van de restjes eerst rechthoeken uitgesneden met mijn Big Shot en mijn Rectangle Stitched Framelits Dies. Wilde die eerst gewoon opplakken en opeens zag ik er cadeautjes in, en op cadeautjes hoort een strik.  Dus gezocht naar een strik. De strik van de Jar of Love was te groot maar de strik van de Apron Builder Framelits Dies was perfect.

De nieuwe Dies Well Written heeft een erg mooi lettertype en daar komt het Happy Birthday vandaan. Wat lijm en dimensionals en mijn kaartje was klaar.

Stampin' Up!

Ben erg blij met het eindresultaat. Was er nooit op gekomen als ik niet met de restjes aan de gang gegaan was. Dus bedankt dames voor het uitzoeken van dit DSP voor de tasjes.

Wil je een bestelling plaatsen helpen wij jou graag!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s