Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Valentijnsdag

Vandaag is het de dag van de liefde en de vriendschap. Mijn man en ik hebben altijd Valentijnsdag gevierd met een kaartje en een kleinigheidje. Ook toen de kinderen er waren haalde Pieter altijd een kaartje voor hun voor mij. Mijn vriendinnen kenden het helemaal niet en de meeste hebben hun eerste Valentijnskaart van mij gekregen lol.

Ieder jaar doe ik een kaartje of een kleinigheidje. Dit jaar heb ik gekozen voor een Pillow Box die wij bij Stampin’ Up! verkopen. Met de Be Mine Stitched Framelits heb ik de 2 harten uitgestanst. De tekst komt uit de Part Of My Story stempelset die je gratis kunt uitzoeken tijdens Sale-A-Bration bij aankoop van minimaal 60,00 Euro.

Ik ben heel erg blij met mijn vriendinnen, dat ze deel uitmaken van mijn leven: my story. Vandaar deze tekst. Het bloempje komt uit de Colorful Seasons set en heb ik gebruikt om te stempelen en uit te stansen met de bijbehorende Dies. En heb ik met een dimensional opgeplakt op het Poppy Parade Textured wave Ribbon. Schattig doosje toch?

Stampin' Up!

 

De Valentijnskaarten voor de familie zijn ook al op de post dus kan ik nu verder gaan met de voorbereiding van de workshop van aanstaande Maandag. We gaan dan inkt blenden met sponsjes en embossen met embossingpoeder. Er zijn nog plekjes vrij dus meld je aan en neem gezellig een vriendin mee. Kosten zijn 7,50 euro inclusief alle materialen drinken en wat lekkers.

Liefs Ine en Mandy

 Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Sale-A-Bration, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s