Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag

Maartje de vriendin van onze Dennis was een weekje skieen en stuurde deze foto: prachtig. Dan jeuken mijn handen om met sponsjes en inkt aan de gang te gaan.

Aanstaande maandag is er hier een workshop Inktblending en Embossing en dan mag je ook lekker knoeien met inkt. Ik kan niet schilderen maar ik kan wel stempelen. En Stampin’ Up! heeft 2 sets die perfect zijn voor deze lucht/water kaartjes. Namelijk High Tide en Waterfront. Daarmee heb je zo bergen en golfen gemaakt plus de vogels maken het kaartje helemaal af.

Stampin' Up!

Wil je ook nog aanschuiven maandagmiddag, dat kan want we hebben nog plekjes over. Moet je wel niet bang zijn om vieze vingers te krijgen. Ik zeg altijd daarna je haren wassen en je vingers zijn weer schoon hahaha.

De workshop kost 7,50 inclusief materialen, drinken en wat lekkers en je gaat 2 technieken doen: inktblending en Embossen. Van 14.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom. Donderdag de 21ste februari wordt de workshop herhaald dus mocht je maandag niet kunnen heb je altijd de donderdag nog om te komen. We zien jullie graag, hier op de Faramir.

Stampin' Up!

Dit is het kaartje bij daglicht maar moeilijk om de kleuren goed weer te geven, in het echt dus nog mooier 😉

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s