Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Favoriete Stampin’ Up! Product nr 6

We pakken het lijstje er weer bij:

  1. Stampin’ Trimmer
  2. Stamparatus
  3. Stampin’ Scrub
  4. Big Shot
  5. Stampin’ Pads
  6. …………….
  7. …………….
  8. …………….
  9. …………….
  10. …………….

Op nummer 6 staat, tromgeroffel: de Paper Snips. Dit is de geweldige schaar van Stampin’ Up! Ik heb veel scharen uitgeprobeerd maar ik zweer bij mijn Paper Snips. Hij ligt prima in mijn hand en is superscherp.  hij kost 12,00 en is iedere euro waard. Mijn eerste schaar kocht ik 5 jaar geleden en hij is nog even scherp. Omdat hij zo’n fijn scherp puntje heeft zit er ook een beschermkapje bij.

Paper Snips

Aan mijn scharen heb ik van alles hangen zodat je meteen kan zien dat is Ine’s schaar. En mijn zonen weten ook dat ze niet aan deze scharen mogen komen.

IMG_3139

Omdat het ook Wat is er over Woensdag is laat ik jullie ook even dit kaartje zien wat ik gemaakt heb van restjes die nog op mijn bureau lagen.De basis is een stuk Early Espresso cardstock van 4 1/8″bij 8 1/4″, en door midden gevouwen.

Met de kleinste cirkel uit de Stitched Shapes Framelits Dies heb ik uit kleine strookjes Gingham Gala DSP de rondjes uitgestanst. Met de Butterfly Duet Punch heb ik de kleine vlindertjes uit restjes bijpassend cardstock geponst. De woordjes Baby en Welcome komen uit de Well Written Framelits Dies en met, jaja hier komt hij, mijn Paper Snips heb ik de letters van het woordje Baby losgeknipt en op de cirkels geplakt.

Voor op de laatste cirkel heb ik nog een beertje gestempeld uit de Fastened With Love stempelset op een rest stukje Whisper White met Soft Suede inkt. Deze heb ik met de 1″cirkel pons uitponst en daarna met dimensionals op een met de 1 1/8″ Scallop Cirkel pons gemaakte  Lemon Lime rondje geplakt . Is toch een schattig kaartje, al zeg ik het zelf?

Stampin' Up!

Wil je nu ook in het bezit komen van zo’n ideale schaar, laat het ons dan weten dan bestellen we hem voor jou. Het is nog steeds Sale-A-Bration dus bij een bestelling van 60 euro mag je een gratis product uitkiezen uit de 2 Sale-A-Bration folders.

Liefs Ine en Mandy

Product List

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s